Pazartesi, Nisan 11, 2011

Ya Düşerse!

Durma paylaş!

Uzun zamandır sinirimi bozan bir şey City's de tavandan sallanan papatya etekli manken! Yazayım da kurtulayım dedim. Yaklaşık 1 ay önce koydular mankeni oraya. Tamam koydunuz, eminim güvenlik önlemi de almışsınızdır ama kaçırdığınız bir nokta var! Milyonda bir de olsa o mankenin aşağı düşmesi olası ve mankenin altında üzeri cam tavan olan bir restaurant var.


Benim her City's e gittiğimde sinirimi bozuyor. Kamuoyu buradan duysun diye yazayım dedim.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum...

Pazar, Nisan 10, 2011

Gitsek mi gitmesek mi derken işte Marmara FORUM'daydık!

Durma paylaş!

Marmara FORUM'daydım---

Uzun zamandır gitsek mi diye düşündüğümüz bir yerdi Marmara FORUM. İlk hafta kalabalık olur dedik gidemedik. Sonraki hafta hava bozdu yine gidemedik. Bu hafta da gitmemeye karar vermiştik çünkü dışarıda berbat bir Nisan Pazar'ı vardı. Sabahtan beri yağmur yağıyordu. Tam durdu dedik ardında dolu ve deli gibi bir yağmur silsilesi daha başladı. Neyse Allah'tan hava düzeldi sonrasında da biz karar değiştirip Marmara FORUM'a doğru yol aldık.

En akıllı yöntem olarak tramvaya atlayıp Zeytinburnu'na gittik ve dolambaçlı üst geçitlerden geçerek, ki bu üst geçitler aynı Metrobüs durakları gibi kalabalık ve dardı, Marmara FORUM'a ulaştık. Aslında Marmara FORUM'un otoparkına yani ofis binasının olduğu bölüme ulaşmıştık. Ofis binasının altında dev bir Bauhaus ve Saturn bulunuyor. Oraları turladıktan sonra yine labirent gibi yerleştirilmiş ve malasef çalışmayan(!) yürüyen merdivenlerden ilerleyerek Marmara FORUM'un asıl binasına ulaştık.

Marmara FORUM'un içi bize FORUM İstanbul'u anımsatmadı değil ve FORUM İstanbul daha doyurucu bir AVM olduğundandır herhalde ki Marmara FORUM bizde hoş bir tat bırakmadı denebilir. İstanbul FORUM'a uzak olanlar için belki bir seçenek olabilir ama yine de ulaşımın zor olduğunu belirtmek lazım. Toplu taşıma imkanlarından en az seviyede faydalanıyor Marmara FORUM ama içerideki mağaza çeşitliliği güzel. İnsan aradığı her şeyi tek bir çatı altında bulabiliyor. Hatta aynı kategorideki bir kaç rakip mağazanın AVM'de bulunması size anlık karşılaştırma ve fiyat takibi imkanı bile sağlıyor.

Ancak içeride hala yapım aşamasında olan mağazalar da var. Beyoğlu Demirören'in tozunu hatırlatan bir toz da mevcut Marmara FORUM'da.



Bence yakınsanız siz de bir gidin görün derim. Ama özellikle gidilmez Marmara FORUM'a. Daha güzel yerler ve daha çok seçenek sunan AVM'ler var sonuçta. Ben tercihimi İstanbul FORUM'dan yana kullanmaya devam edeceğim.



Size de iyi alışverişler diliyorum, yorum bırakmayı unutmayın ;)

facebook'ta paylaş!