Salı, Ocak 13, 2009

Kayıp iş adamı ölüm oyunu mu oynuyor?

Polis geçtiğimiz pazar günü uçağı düşen kayıp işadamının ölüm oyunu tezgahladığını düşünüyor.

ABD'de polis kayıp işadamının kendine ölmüş süsü verip vermediğini araştırıyor.

Kayıp işadamını arayan polise göre, ekonomik kriz nedeniyle işleri bozulan ve son dönemde 500 bin dolar kaybeden işadamı Marcus Schrenker, karısının da boşanma davası açmasıyla birlikte kendine yeni bir hayat kurmak için uçak kazası planladı.


Alabama'da gerçekleşen olayda, tek motorlu uçağına binen genç işadamı uçağı düşürmeden önce kendisini paraşütle atlayarak hayatta kalmayı başardı.

Uçak kazasından önceki haftalarda son derece sıkıntılı olayları birbiri ardına yaşayan adam, bir davada yarım milyon dolar kaybetti. Hemen arkasından ise karısı boşanmak için dava açtı.

Pazar akşamı meydana gelen uçak kazasından önce ise Schrenker's tek motorlu uçağı ile Florida'ya doğru yola çıktı. Havaalanı yetkilileri haftada bir kendi uçağını kullanan adamın son derece iyi bir pilot olduğunu belirtitirken polisi arayan bir görgü tanığı ise uçak kazasının meydana geldiği bölgede kayıp işadamına benzeyen bir adamın otelde bir oda kiraladığını ve parasını peşin ödediği bilgisini verdi.

Düşen uçakta araştırma yapan polisler uçakta herhangi bir kan izine rastlanmamasının da işadamının ölüm oyununu iddilarını güçlendirdiğine işaret ediyor.

Bu haber alıtıdır. Orjinaline ulaşmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!