Salı, Aralık 15, 2009

Fenerbahçe'nin seks partileri Hollanda basınının da dilinde...

Fenerbahçe, Hollanda basınının gündeminden düşmüyor. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Algemeen Dagblad (AD), Fenerbahçe'nin ligde aldığı kötü sonuçların nedeninin seks partileri olduğunu iddia etti.

Gazete, "Fenerbahçe'deki kötü gidişin nedeni seks partileri!" başlığı altında verdiği haberde, takımın önemli oyuncularından olan Brezilyalı Fabio Bilica (30), Vederson (28) ve Santos'un (26) İstanbul'da farklı otellerde saatlerce süren seks partileri koşuşturması yaptıkları iddiasında bulundu. İngiltere doğumlu Kazım Kazım'ın da (23) bu gruba dahil olduğunu yazan gazete, Bild gazetesinde yayınlanan habere dayanarak ortaya attığı iddiada Kazım Kazım'ın farklı kadınlar ile aynı anda grup seks yaptığı iddiasında bulundu.

Gazete aynı zamanda bu dört futbolcunun yönetim kurulu odasına çağrılarak gece yaşantıları konusunda kendilerinden bir rapor istendiğini iddia etti.

Alman teknik direktör Christoph Daum'un gazetecilerle ilgili yaptığı, "Gazeteciler sanki cadı avına gider gibi futbolcularımızı takip ediyor. Onlar bizi yerlebir yapmanın peşinde." açıklamasına da haberinde yer verdi.

Haber kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!