Cuma, Ocak 02, 2009

Vakit bunu da kullandı ya! \\ Şu anda pes diyorum vallahi!

Vakit Gazetesi doğalgaz zehirlenmesinden ölen gençleri de malzeme yaptı.

Yazarının yılbaşı kutlayanlara küfrettiği Vakit Gazetesi doğalgaz zehirlenmesinden ölen gençleri de malzeme yaptı.

Daha önce de defalarca haberlerinde çeşitli kesimleri, ahlaksızlıkla suçlamakatan çekinmeyen "din taciri" Vakit gazetesi, bugün sürmanşetten verdiği haberde 'ne kadar çirkinleşebileceğini' bir kez daha kanıtladı.

Yılbaşını kutladıkları için mi öldüler?

Vakit, Türkiye'yi üzüntüye boğan acı haberi "İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldular" şeklinde verdi.


Haberde, "Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, sızan doğalgazı fark edemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti" denilerek, üniversiteli gençlerin hayatını kaybetmesini 'ibret vesikası' haline getirerek, adeta kızlı-erkeli genç grubun bir arada eğlenmesinin faciayla sonuçlanmasının normal olduğuna vurgu yaptı.

Bu haber alıtıdır. Orjinaline ulaşmak için tıklayınız.


Blog'un Yorumu : Bu ülkede böyle kafalar oldukça ne bir adım ileri bile gidemeyiz. İnsanlar bombaların altında kalırken sen eline geçen her fırsatı korkutma amaçlı olarak kullanırsan tabi gençler dinder soğur ve öcü olarak görür. Artık bırakalım böyle basit işleri ve 21. yy'ın getirdiği gibi yaşayalım.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!