Pazartesi, Şubat 09, 2009

Sumsang Omnia, Made in China!

Just click to read this post in English!
Klicken Sie einfach auf diese Nachricht zu lesen, in Deutsch!
この記事を読むには日本語でクリックするだけ!

Sumsang Omnia satışa sunuldu. Ya da Samsvgn Omnia satışa sunuldu. Ama Samsung olmadığı kesin.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Çinli teknoloji dahilerinin neden bu kadar sessiz kaldıkları ortaya çıktı! Sanıyoruz ki aylardır bu güzide modele marka ve isim bulmak için kafa patlatıyorlardı. Ve işte uzun süren beyin fırtınasının sonucunda karşımızda duran şaheser: Sumsang Omnia i908 ya da Samsvng Omnia i908.


Telefon tasarım açısından Samsung'un popüler Omnia i900'ü ile birebir aynı. Ama marka konusunda ufak bir çelişki var. Telefonun üzerinde Sumsang yazıyor; üstelik harflerin yerine dikkat etmezseniz, aynen Samsung logosu gibi görünüyor. Buradaki satış sayfasında ise, cihazın markası Samsvng olarak belirtilmiş. İşin daha da komiği, telefonun resimleri arasında bir de gerçek Samsung Omnia i900 yer alıyor. Herhalde bu resmi, "bakın nasıl da güzel kopyaladık" demek için kullanmış olmalılar.

Telefonun belirtilen satış fiyatı 119,99$ (Yaklaşık 193,00 TL).

Bu kadar komediden sonra teknik özellikleri halen merak ediyorsanız buyurun:
1,3 MP kamera, 2 sim kart desteği, 2,4 inç dokunmatik ekran (240x320 çözünürlük), radyo, MP3 çalar ve microSD kart yuvası.

Ayrıca cihaz Windows Mobile işletim sistemi ile çalışıyor; her ne kadar kullanılan işletim sistemi Windows Mobile'a pek benzemede de...

Bu haber alıntıdır. Orjinaline ulaşmak için tıklayınız.

Blog'cudan :

"Görülüyor ki Çinliler her ne kadar geliştiklerini söyleseler de halen telif hakkı ve patent gibi konulardan nasiplenememişler. Halen Türkiye'de de satışı devan etnekte olan Çin malı TV + Çift Sim Kart destekli cep telefonlarının sağlımıza ne kadar zarar verdiğini daha önceki, araştırmalarda görmüştük.

Umarım bu yazıları okuyan hiç kimse sırf ucuz olduğu için bu telefonu tercih etmeyecektir zira atalarımızın da dediği gibi ucuz etin yahnisi yenmez."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Alp Bey Merhaba,
Müşterilerimizden Verbatim, Tchibo ve Bebek Hotel'e ait basın bültenlerini size göndermek isteyorom. iletişim bilgilerinizi rica edebilir miyim?
Teşekkürler,
Naz Yılmaz
Willard PR
medya@willardgroups.com
www.twgworld.com

Alpkan dedi ki...

Daha açık bir şekilde alpkankoca@gmail.com 'dan bana ulaşır mısınz!

facebook'ta paylaş!