Cuma, Kasım 27, 2009

"Doctor Oz" sürprizi...

Bayram tatili başladı hatta neredeyse yarılandı. Tatil boyunca hiçbir yararlı program barındırmayan televizyon kanalları arasında zapping yaparken büyük bir sürpriz ile karşılaştım. Star TV öğlen kuşağında, yani kadın programlarının en kızışmalı yayın saatinde, cesur bir hareket ile Prof. Dr. Mehmet ÖZ'ün ABD'de yayınlanan "The Dr. Oz Show"u Türkçe dublaj ile ekranlara getiriyor.

Onca boş konulu evlenme programının bulunduğu bu kuşakta böyle bir yayınlamak hakikaten büyük cesaret. İsteyenler Prof. Dr. Mehmet ÖZ'ün internet sayfasına ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Prof. Dr. Mehmet ÖZ'ün internet sayfası için tıklayınız.

Ayrıca eğer evde vakit geçiriyor ve izleyecek bir şey bulamıyorsanız het gün saat 15:00'de Star TV'de "The Dr. Oz Show"u kaçırmayın bence.


"The Dr. Oz Show"dan kısa kısa notlar...
ABD’de yaşayan dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, Pazartesi günü itibariyle Star TV’de yayınlanacak olan Dr. Oz Show ile hafta içi her gün saat 15.10’da izleyicileri sağlıklı bir yaşama adım atmaya davet ediyor!

İlk kez 14 Eylül 2009’da ABD ekranlarında yayınlanan “The Dr. Oz Show” , son yedi yılın en başarılı talk show’u olarak kabul ediliyor. Dr. Oz Show’da dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, izleyicilerin sağlık hakkında sorduğu her türlü soruyu cevaplıyor ve sağlıklı bir yaşam sürmek için bilinmesi gerekenleri ekrana taşıyor.

"The Dr. Oz Show" hakkında daha detaylı bilgi ve yayın akışı için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!