Cumartesi, Ocak 31, 2009

Doğalgazda indirim!


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "Topkapı Kültür Parkı", "Panorama 1453 Tarih Müzesi" ve "Topkapı Sosyal Tesisleri"nin açılışlarında konuştu.

Erdoğan, 1 Şubat'tan itibaren doğalgazda indirim yapıldığını da ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Doğalgaz fiyatını evlerde yüzde 17, sanayide yüzde 18 oranında indirdik" dedi. Konuşmasında yerel seçimlere değinen Erdoğan, CHP'ye yüklendi. Erdoğan, CHP'ye "Siz İstanbul'u kuruttunuz" diye seslendi. Erdoğan, "29 Mart büyük düşünenlerin günüdür. Küçük düşünenlerin günü değildir." diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında özetle şunları belirtti:" Bir balık bile yaşamayan Haliç'i kirlilikten kurtardık. Şu anda Haliç'te onlarca çeşit balık yaşıyor. Galata Köprüsü üzerinde balık tutanları görüyorsunuz. Artık oltalar boş çekmiyor. Dolu çekiyor. AK Parti belediyeciliğinde bereket var..."

"Bunlar medeniyeten dem vuruyor, ne medeniyet var be. Sizin medeniyetle ne alakanız var. Medeniyet lafla olmaz. yatırımla olur. Özgüveniyle yetişen bir gençlik istiyoruz. Alışveriş merkezleri, Selçuklu mimarisiyle uygun, otoparklarıyla, herşeyiyle İstanbullulara layık bir proje bu. Bu müzeyi belediyemiz İstanbullulara kazandırdı. Bu müze dünyanın ilk panoramik müze olma iddiasını taşıyor. Bu müzeyi mutlaka gezmelisiniz."

"Kadıköy'den Sultanahmet'e 57 adet eseri restore edeceğiz. Belli başlı meydanları ve caddeleri elden geçirerek İstanbul 'u sadece Avrupa değil, Dünya başkenti haline getireceğiz."

Bu haber alıntıdır. Orjinaline ulaşmak için tıklıayınız.

Blog'cudan:

Tüm bu olanların üstüne yapılan doğalgaz indirimi herkes gibi beni de AKP'nin seçim yatırımları ard arda geliyor diye düşünmeye itti. Malasef bunu böyle düşünüyoruz çünkü bizi böyle düşünmeye iten her seçimden önce dağıtmaktan eksik kalmadığı kömürler sayesinde AKP'nin ta kendisidir.

Neyse, uzun lafın kısası AKP yine tüm kozlarını öne sürerek bir seçime daha hazırlanıyor. Bu güç (Tek başına iktidar olma, Cumhurbaşkanlığı makamı ve devlet içinde örgütlenme [ aslında Ergenekon'a benzedi tanım olarak ] ) AKP'de olduğu sürece Allah diğer partilerin yardımcısı olsun, özellikle de seçim yardımı alamayan, barajı aşamayan partilerin.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!