Salı, Ocak 27, 2009

Var mısın yok musun'da Adriana rüzgarı!

Dünyaca ünle top model Adriana Lima, Var Mısın Yok Musun'a katıldı. İşte yarışmada yaşananlar.


Christina Aguilera ve 50 Cent'in ardından dünyaca ünlü top model Adriana Lima'yı "Var Mısın Yok Musun?"da konuk eden Acun, yine büyük bir işe imzasını atmış oldu.

TÜRKÇE'NİN AZİZLİĞİ!

Acun, Adriana'yı tanıtırken Türkçe'nin azizliğine de uğradı. "2 gündür Adriana ile beraberim!" ifadesini kullanan Acun Ilıcalı :-) , stüdyodaki yarışmacılardan ve konuklardan övgü ve alkış aldı. Bu tavrı gülümseyerek karşılayan Acun Ilıcalı, Adriana Lima'nın Christina Aguilera ve 50 Cent'in katıldığı programları izlediğini anlattı.


ADRIANA, METİN'İ SORMUŞ!

Acun Ilıcalı, Adriana ile yaptıkları sohbetin detaylarına da değindi. Ünlü top modelin eski yarışmacılardan Metin'i sorduğunu belirten Acun, Metin'e hitaben "Seni saniye saniye seyretmiş. Bana "Metin'i bulur musun?" dedi" şeklinde konuştu.

ACUN'DAN SEYİRCİYE TEŞEKKÜR!

Acun Ilıcalı, böyle büyük yıldızları seyircilerin sayesinde getirebildiklerini belirtti ve ekran başındaki izleyicilere yarışmayı izledikleri için teşekkür etti.

ANDRIANA'NIN SEMPATİKLİĞİ!

Acun'un anonsu ile stüdyoya giren Adriana Lima, alkışlar ve tezahüratlardan çok etkilendi. Ön sırada oturan seyircilerle el çırpan, minik bir çocuğu görünce sarılıp öpen Adriana Lima'nın ilk sözleri, "İşte geldik. Bu çok heyecan verici" oldu. Adriana, kendisine yapılan tezahüratların Acun için de yapılmasını isteyince stüdyo bu sefer "Acun, Acun" diye inledi.

KALBİM GÜM GÜM ATIYOR!

Brezilyalı top model Adriana, dün Taksim'e gittiğini ve insanların kendisine gösterdiği ilgiden etkilendiğini belirtti. Heyecanı yüzünden okunan Adriana, "Kalbim güm güm atıyor. Çok heyecanlıyım. Bu sıcak karşılama için teşekkürler. Türkiye'yi seviyorum. Burada olmak çok güzel" dedi. Türk insanını çok sevdiğini ifade eden Adriana Lima, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar sıcak karşılanmadığını ifade etti.

YARIŞMACILARA İSMİ İLE HİTAP ETTİ!

Ünlü top model yarışmacılara ismi ile hitap ederken, güzel telaffuzu ile de dikkat çekti. 8 numaralı kutuyu tercih eden Adriana Lima, kendisine kırmızı gül veren İbrahim'e 'İbo' diye seslendi. Adriana'nın ilk tercihi olan İbrahim'in kutusundan 250 bin TL çıktı. Adriana, rakamın büyüklüğünü görünce "Ayyy!" deyip, başını ellerinin arasına aldı.

SAMBA YAPTI

Adriana Lima, program sırasında samba yapmayı da ihmal etmedi. Çalan müzik eşliğinde uzun topuklu ayakkabılarıyla sahnede samba yapan ünlü top model, bu konudaki yeteneğiyle de izleyenleri büyüledi. Adriana, "Keşke kısa bir elbise giyseydim. Samba okullarındak kıyafetler gibi!" dedi.

ADRIANA NASIL YARIŞTI?

Adriana Lima, ilk başta yüksek rakamlı kutuları seçse de daha sonra mavi kutuları açtırarak Hamdi Bey'den yüksek teklifler aldı. Bu teklifleri de Türkçe olarak 'Yokum' diyerek reddetti. Son dörde 500 bin, 150 bin, 50 ve 100 TL'lik kutularla kalan Adriana, Hamdi Bey'in 60 bin TL'lik teklifine "Yokum!" dedi. Adriana, son iki seçiminde önce 500 bin TL, ardından da 50 TL'yi açtırdı. Son ikiye 150 bin ve 100 TL'lik kutularla kalan ünlü top model, Hamdi Bey'in 75 bin TL'lik teklifini kabul etti. Şayet Lima, önünde duran 8 numaralı kutuyu tercih etmiş olsaydı 100 TL kazanabilecekti. Adriana'nın kazandığı ödül Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği'ne bağışlandı.

Bu haber alıntıdır. Orjinali için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!