Perşembe, Ocak 29, 2009

Son Dakika : İstambul'da soygun girişimi!

Sultanbeyli PTT şubesinde polisle soyguncular arasında çatışma çıktı. Olayda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Fatih Mahallesi’nde muhtarlık binası karşısında bulunan PTT Şubesi kimliği belirsiz kişilerce soyulmak istendi. Kimliği ve sayıları belirsiz soyguncular ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Soyguncuların El Kaide örgütüne mensup oldukları iddia ediliyor.

İstanbul Valisi Muammer Güler, El Kaide'ye yönelik operasyonda PTT'yi soymaya çalışan örgüt mensupları ile çatışma çıktığını çatışmada 1 teröristin öldürüldüğünü belirtti.Güler, biri ağır yaralı olmak üzere 3 teröristin de sağ olarak yakalandığını bildirdi.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Sultanbeyli Fatih Mahallesi'nde bulunan PTT Şubesi'nde akşam saatlerinde bir çatışma meydana geldi. Edinilen bilgilere göre PTT Şubesi'ne soygun yapmak üzere gelen El Kaide terör örgütü mensupları, daha önce olayla ilgili istihbarat alan ve bölgede bekleyen polis ekipleriyle çatışmaya girdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, çatışma yaklaşık 5 dakika devam etti. Çatışma sonucunda soygun girişimine katılan El Kaide terör örgütü mensuplarından 1'i ölü olarak ele geçirildi. Soyguna katılan kişilerden 1'i ağır yaralanırken, 2'si ise sağ olarak polis tarafından yakalandı. Olay yerindeki incelemeler devam ediyor.

Bu haber alıntıdır. Orjinaline ulaşmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

facebook'ta paylaş!